Online backup: Sikrer dine data mod uforudsete hændelser

At miste alle virksomhedens digitale data er en katastrofe, specielt hvis ikke der findes en backup af data. Selvom data er lagret online er din virksomhed ikke sikret mod tab af data, medmindre I har en backupløsning.

Vi tilbyder Online Backup

Med en Online Backup løsning tages der dagligt backup af dine data til en server i vores datacenter via din internetlinje. Backup løsningen kan tage backup af alt data, hvis det ønskes herunder din computer, filservere, Exchangeservere osv. Det hele afvikles fuldautomatisk og er 100% administrationsfrit. I tilfælde af nedbrud, brand eller tyveri kan virksomhedens data nemt reetableres.

Vi anbefaler ikke blot Online Backup hvis du arbejder via fjernskrivebord, men ligeledes hvis du arbejder via Modern Desktop. Det er nemlig værd at bemærke at Microsoft ikke selv tilbyde en backupløsning. Læs mere om backup af Office 365 længere nede.

Har du husket backup af dine data hos Microsoft?

Vi tilbyder også backup af jeres data som er placeret hos Microsoft. Her er det også vigtigt at være opmærksom på, at Microsoft ikke selv tilbyder en backupløsning til jeres egne produkter. Det betyder at hvis du har data lagret i SharePoint og OneDrive eller din mail ligger på Microsofts mailserver, så kan en backup løsning fra Support-IT Network være særligt relevant for dig og din virksomhed. Dette er eksempelvis væsentligt, når man vælger at gå med løsninger som ”Modern Desktop” eller begynder at ligge data ud i skyen. Microsoft tilbyder nemlig ingen backup af dette.

Heldigvis kan vi hjælpe dig med dette til en lav fast ydelse, og vi kan tilbyde op til 1 års retention på jeres backup, så vi kan genskabe jeres data, selv hvis I ikke lige opdaterer det med det samme.

Hvilken backup løsning er den rette for din virksomhed?

Vi bestræber os på yde rådgivning og support med netop din virksomheds interesser for øje. Vi hjælper gerne med at finde den rette løsning for dig og din virksomhed, uanset om løsningen er Online Backup eller en helt anden.

Vil du høre mere om Online Backup eller hvilke andre muligheder der findes, så kontakt vores Hotline til en uforpligtende snak.