Remote Desktop

Der er ingen tvivl om at den øgede digitalisering og udvikling stiller højere og højere krav til IT-løsningen. Hos Support-IT Network beskæftiger vi os særligt med IT-hosting løsninger. Det gør vi da vi er optaget af, hvordan IT bidrager positivt til din virksomheds arbejdsprocesser og hvordan jeres IT-løsning kan være et bærende element for din forretning.

Derfor har vi stort fokus på jeres behov og på at IT-løsninger ikke skal være en tidskrævende og forstyrrende proces i jeres arbejdsgang. Derfor sørger vi for tilgængelig support, IT-sikkerhed, opdateringer, programinstallationer mm. Med andre ord; hvis I koncenterer jer om jeres forretning, så tager vi os af det vi er bedst til.

Tag kontoret med under armen

Vi er optaget af hosted server løsninger, som gør det nemt at tilgå programmer og data fra andre lokationer end kontoret og andre enheder. Vores hosted løsning gør det muligt at tilgå alt jeres programmer og firmadata, hvor som helst og når som helst både fra Windows, Mac og smartphone enheder. Det kræver blot, at du har forbindelse til internettet. Du er dermed ikke bundet til en fast computer, men kan arbejde fra en hvilken som helst enhed. Alt dette er muligt uden at gå på kompromis med din virksomheds sikkerhed.

Fordelene ved server hosting:

  • Fast mdr. ydelse
  • Ingen daglig administration
  • 99.9% oppe tid pga. redundant Internet og strømforsyning
  • Brand- og tyverisikret
  • Daglig backup af alle data
  • 24/7 overvågning af alle systemer
  • Gratis opgradering til nyeste Office pakke
  • Sikkerhed i top – altid opdateret software
  • Mobil arbejdsplads uden meromkostning
  • Hotline med mulighed for udvidet åbningstid

Vi tilbyder tre typer hostede server løsninger

Virtuel server

Ved at dele hardwareressourcer mellem flere virtuelle systemer opnås en økonomisk fordelagtig løsning. Virtual Server giver mulighed for installation af eget software.

Server leje

Hardware og softwares ejes af Support-IT Network, men løsningen giver mulighed for, ikke kun installation af eget software, men også muligheden for ændringer til hardware.

Server parkering

Ved placering af egen server i vores datacenter, opnås samme fordelagtige fysiske sikkerheds-foranstaltninger som andre servere i hosting-centeret. Du er selv ansvarlig for den daglige administration, men det er muligt at oprette en serviceaftale med os.

Hvilken løsning vælger jeg?
Hos Support-IT Network stræber vi altid efter at tilbyde den rigtige løsning for din virksomhed. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder.

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan gøre for netop din organisation

Bliv ringet op og få et tilbud