Spamfilter

Spam og virus udgør et stort problem for mange virksomheder, som hver dag bliver ramt af tusindvis af skadelige og uønskede e-mails. Med en best in class ekstern e-mail sikkerhedsløsning fra Support-IT Network er du og din forretning beskyttet efter alle kunstens regler.

Typisk har lokalt installerede antispam filtre været tilstrækkelige, men i takt med at antallet af spam stiger og bliver bedre forklædte som almindelige mails, er der et stigende behov for hostede antispam og antivirus løsninger.

Vi anbefaler Check4Spam

Check4Spam sender dine mails gennem forskellige filtre, som sorterer for både virus og spam, inden de sendes videre til din indbakke. Filtrene opdateres på timebasis og leverer derfor den optimale ydelse. Bliver en mail, som er forsøgt leveret til dig, fanget af Check4Spam, vil du modtage en samlet spamrapport i din indbakke én gang i døgnet.

Vi tilbyder en gratis prøveperiode helt uden binding i 30 dage, inden du beslutter dig.

Microsoft Spamfilter til din 365 løsning

Ligger din mail i ExchangeOnline, har du licens til Microsoft Spamfilter. Dette spamfilter frasorterer mistænkelige mails og placerer dem i mappen Uønsket e-mail i Outlook. Dermed kan du let og hurtigt få et overblik over dine spammails. Det er let at tilpasse dit spamfilter, så dit spamfilter eksempelvis bliver mere aggressivt.

Kontakt os for priser, prøveperiode, eller hør mere om,
hvordan vores antispam og antivirus løsning kan implementeres i netop din virksomhed.